VoipQ logo

Talk REX

VoipQ heeft met Talk REX een uniek telefonie platform. Talk Rex is een online telefonie oplossing om alle vaste en mobiele telefonie op een eenvoudige en efficiënte manier af te handelen en in te richten. Alle denkbare functionaliteiten zijn standaard beschikbaar voor 1 vaste prijs per gebruiker. Door middel van “drag and drop” is een dashboard naar eigen wens te personaliseren.

Maak kennis met Rex

Dé online telefonie oplossing

Iedereen heeft zijn eigen manier van werken en dus ook in het gebruik van telefonie. Door de verschillende mogelijkheden binnen Talk Rex heeft u de vrijheid om te bellen vanuit uw webbrowser, met een vast bureautoestel of met uw mobiele telefoon

Door het gebruik van WebRTC wordt bellen vanuit uw browser mogelijk zonder dat u een fysieke telefoon nodig heeft. De software is ontwikkeld om een zo gebruiksvriendelijke telefonie oplossing aan uw klanten te bieden. Alle onderdelen staan in teken van efficiënte en gebruikersgemak.

Rex dashboard
Rex app demo

Vanuit een dashboard heeft u een duidelijk overzicht. Zo heeft u direct inzicht wat de actuele status van uw collega’s is en ziet u het aantal wachtende in een wachtrij. Door middel van verschillende widgets kunt u uw dashboard naar eigen smaak inrichten.

Door de in-house development kunnen wij het platform actief blijven door ontwikkelen. Denk hierbij aan apps, API-Koppelingen en integraties die vanuit de beheerportal toe te voegen zijn aan uw telefonie omgeving. En zit die ene koppeling er nog niet bij? Geen punt, doe een request en u krijgt direct indicatie van oplevering. Kortom, gebruiksvriendelijk en flexibel.

Gebruikers kunnen binnen het systeem hun status aanpassen. Hiermee kan worden bepaald op welke manier een oproep wordt afgehandeld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij afwezigheid een voicemail in te stellen of alle oproepen te laten binnenkomen bij een andere collega.

Functionaliteiten zoals een keuzemenu, een wachtrij en wachtmuziek zijn standaard inbegrepen als u gebruik maakt van ons Hosted platform

Om uw bereikbaarheid nog flexibeler te maken, naast het reguliere bedrijfsbelplan, is het mogelijk om een persoonlijke belplan in te stellen, dit komt ten goede van de flexibiliteit van uw bedrijf.

Rex dailplan

Features

Doorschakeling

Anoniem

Time slot

IVR

Call group

Dailplan

Auto-provisioning

TalkRex logo

WebRTC & CTI

Status

Dashboard

Voicemail

Call recording

Queue

BLF

Interesse gekregen?

Contact

VoipQ B.V.
Tielweg 6
2803 PK Gouda

Telefoon: 088 788 77 88
Email: sales@voipq.nl
Email: support@voipq.nl

KVK: 61270903
IBAN: NL23RABO0146823303
BTW nummer: NL815990388.B01

Bezoek ons op

© 2024 VoipQ B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer