VoipQ logo

Flexibel

“Zo flexibel is telefonie van VoipQ.”

Met FlexiBel ga je mee met de vooruitgang in techniek en zorg je voor meer vrijheid in gebruik en bereikbaarheid. Door slimme toepassingen zorgen wij dat de gebruiker efficiënter en prettiger kan communiceren met zijn mobiele telefoon. In deze brochure lees je over de sterke en unieke onderdelen van dit nieuwe platform.

Flexibel demo

Vrije netwerkkeuze

De titel zegt het al: “vrije netwerkkeuze”… Iedere gebruiker heeft zijn eigen voorkeur en elk netwerk zijn eigen krachtige punten en dekkingsgebied. Door alle drie de netwerken beschikbaar te stellen tegen dezelfde voorwaarden en op hetzelfde platform, zorgt FlexiBel voor unieke mogelijkheden.

Een ander groot voordeel is dat de gebruiker eenvoudig kan wisselen van netwerk indien het huidige netwerk om een bepaalde reden niet meer optimaal werkt. Denk hierbij aan een verhuizing naar een ander gebied waar een ander netwerk krachtiger is. Technisch en administratief wijzigt er niets. Omdat het wisselen van netwerk op deze manier mogelijk is, kan het ook nog eens dienen als een unieke fallback functionaliteit. Stel voor dat er een grote storing is op een van de netwerken en mobiele bereikbaarheid is onmisbaar voor het bedrijf, dan kun je met FlexiBel zorgen dat de klant snel weer bereikbaar is op een van de andere netwerken.

 

flexibel vamo
vamo

Vast-Mobiel integratie

Door mobiele telefonie te integreren met een vaste telefonie-omgeving, zorg je voor meer efficiëntie. De mobiele gebruiker krijgt hiermee de functionaliteiten van een toestel tot zijn beschikking die je van een vast toestel gewend bent. Of het nu gaat om doorverbinden of intern bellen met verkorte kiesnummers. Je kunt er dus voor kiezen om jouw mobiele telefonie te registreren
op jouw eigen PBX, maar je kunt ook kiezen voor “mobile only”. Zelfs dan heeft FlexiBel meer functionaliteiten dan reguliere mobiele telefonie. Denk hierbij aan het kiezen van Caller ID of Call forwarding.
FlexiBel heeft de “Va-Mo” techniek standaard en zonder extra kosten beschikbaar op het platform en zorgt hiermee voor optimale bereikbaarheid en functionaliteit.

Interesse gekregen?

Contact

VoipQ B.V.
Tielweg 6
2803 PK Gouda

Telefoon: 088 788 77 88
Email: sales@voipq.nl
Email: support@voipq.nl

KVK: 61270903
IBAN: NL23RABO0146823303
BTW nummer: NL815990388.B01

Bezoek ons op

© 2024 VoipQ B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer